فروش نهال درخت میوه موز / Musa Cavendishii

از جنس Musa و خانواده Musaceae میباشد و در مراکز گل و گیاه باغ ها اغلب با نام موز زینتی فروخته می شوند، البته این یک نام فانتزی است.
تاریخچه:
قدمت درخت موز به چهارصد تا پانصد سال قبل از میلاد حضرت مسیح(ع) مىرسد، به اعتقاد برخى از گیاهشناسان این گیاه جزو اولین گیاهانى است که انسان توانسته آن را تکثیر کند.
خصوصیات بوته موز:
گیاه موز برگهایى پهن و بلند به عرض شصت سانتىمتر و طول دو متر دارد. اما فاقد ساقه مشخصى است. در عوض ساقههاى زیرزمینى ضخیمى دارد که آن را در مقابل کم آبى مقاوم مىکند.
نگهدارى گیاه موز در گلدان:
گلدان موز را در محیط پر نور و مرطوب قرار داده و به طور مرتب به آن آب بدهید.

خاک:
به خاکهاى شنى و سبک و قلیایى و شور حساسیت دارد.
استفاده از خاکبرگ براى اصلاح خاک بسیار مؤثر است.
در تهیه خاک گلدان از خاکبرگ بیشترى استفاده شود.
اندازه گلدان:
به طور کلى گلدان فضاى مناسبى براى رشد ریشه موز نیست. اما در داخل آپارتمان ناچار به استفاده از گلدان هستیم. در هر حال بهتر است از گلدانهاى بزرگ استفاده کنیم.
تکثیر:
ازدیاد گیاه موز به روش کاشت پاجوش انجام مىگیرد.
همه ساله از ساقههاى زیرزمینى این گیاه پاجوشهایى رشد مىکند، این پاجوشها را باید از پایه جدا نموده و دوباره به گلدان بنشانیم.
پاجوشهاى مناسب نوک تیز و باریک و به اصطلاح شمشیرى هستند.
مواد غذایى:
درختچه موز در تمام طول سال رشد مىکند و به استراحت زمستانه نیاز ندارد. با این حساب لازم است به طور مرتب مواد غذایى را به خاک اضافه کنیم.
در میان کودهاى شیمیایى به کودهاى داراى ازت مانند سولفات آمونیم و یا اوره بیش از سایر کودها احتیاج دارد.
اگر براى تقویت گیاه از سولفات آمونیم استفاده کنیم براى هر گلدان در طول سال سیصد گرم کافى است. این مقدار را در چند نوبت به گیاه بدهید (دو تا سه نوبت).
در صورتى که کود اوره را جایگزین سولفات آمونیم کنید، مقدار مورد نیاز گیاه به نصف کاهش خواهد یافت. (صد و پنجاه گرم در طول سال) هر بار بعد از کود پاشى گلدان را آبیارى کنید.
برای پرورش نهال موز در خانه کلیک کنید
خواص موز:
در یک موز به مقداری آهن و فسفر و کلسیم وجود دارد که در ۴۰ گرم آرد سفید گندمی که در ۶۰ گرم آب جوشیده خمیر شده باشد. بقیه املاح معدنی که در آرد سفید موجود است، نیز در موز یافت میشود؛ منتها به مقدار زیادتر، مثلاً کلر موجود در موز سه برابر کلر موجود در آرد است، و مس موجود در آن چهار برابر مس موجود در آرد سفید است؛ و منیزیوم موز پنج برابر آرد و پتاسیم و منگنز آن ده برابر، و همچنین چربی و هیدرات دو کربن آن تقریباً برابر با آرد است، و تنها مواد پروتید آرد کمی بیشتر است. ویتامینها و املاح معدنی موجود در موز خیلی بهتر از املاح موجود در آرد جذب بدن میشود. بخصوص املاح آهن که برای مبارزه با کم خونی به کار میرود، به کمک ویتامین C موجود قابل جذب در بدن میشود. موز مانند سایر میوهها بر قلیائیت خون و در نتیجه صافی و پاکی و تعادل آن میافزاید.
تا میتوانید از مصرف موزهای سبز و کال یا کهنه و سیاه خودداری کنید. مقدار ۱۰ عدد موز و ۱/۵ لیتر شیر بدون کلسیم برای مدت ۲۴ ساعت غذای یک فرد را تأمین مینماید؛ که در حدود ۲۰۰۰ کالری انرژی ایجاد میکند. موز خشک شده با وجود اینکه ویتامین C خود را از دست دادهاست، ولی دارای ارزش غذائی مناسبی است. موز نیز به اندازه سیب و گلابی دارای ویتامینهای C و A و B1 و B2 است.
بهترین زمان مصرف موز مصرف موز در صبحها فواید بسیاری برای بدن دارد اما برای کاهش مضرات قند موجود در موز آن را با مواد غذایی خاصی باید مصرف کرد. هرگز موز را بلافاصله پس از غذا مصرف نکنید زیرا دوباره هم میل به غذاخوردن را در شما به وجود میآورد هم احساس خستگی خواهید کرد. برای آنکه مصرف موز این عوارض را نداشته باشد بهتر است آن را به همراه یک چربی سالم یا چاشنیهای غذایی مصرف کنید تا اسید موجود در موز خنثی شود و سرعت متابولیسم قند بدنتان کاهش پیدا کند. خوردن موز در وعده صبحانه همراه کره بادام زمینی یا دارچین میتواند قندخون را کاهش دهد و احساس کسالت و خستگی را از بین ببرد.

09125949447
09366065625
تلگرام:
https://t.me/Behnamnrj
